Akciós termékeink » BioTechUSA » VITAMINCSOMAG AKCIÓ

VITAMINCSOMAG AKCIÓ

VITAMINCSOMAG AKCIÓ (vitamincsomag-akci)

VITAMINCSOMAG AKCIÓ
One-A-Day / Vitamin  C1000 / Vitamin D3


ONE-A-DAY 

Az One-a-day nem egy egyszerű multivitamin. Esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó, sokoldalú étrend-kiegészítő, amely vitamin tartalmá...

Eredeti ár:

8.370 Ft

Megtakarítás:

837 Ft

Akciós ár:

7.533 Ft
Kosárba buy

Termék ismertető

VITAMINCSOMAG AKCIÓ
One-A-Day / Vitamin  C1000 / Vitamin D3


ONE-A-DAY 

Az One-a-day nem egy egyszerű multivitamin. Esszenciális vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó, sokoldalú étrend-kiegészítő, amely vitamin tartalmának köszönhetően hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez. E prémium minőségű vitaminkeverék 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint –, valamint 10-féle ásványi anyagot is.


VITAMIN C 1000 BIOFLAVONOIDS 

C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta többféle forrásból!
Nagyon fontos, hogy a három fő makrotápanyag (szénhidrát, fehérje, zsír) mellett a vitamin- és ásványianyag-bevitelre is odafigyeljünk, azonban csak élelmiszerekből (főként zöldségekből, gyümölcsökből) nem könnyű fedezni a szükségleteket. A Vitamin C 1000 Bioflavonoids kiváló C-vitamin-kiegészítés mindenki számára, ráadásul tablettás kiszerelésének köszönhetően könnyen adagolható. Ahogyan azt a termék neve is sugallja, 1000 mg L-aszkorbinsavat, vagyis C-vitamint tartalmaz.


VITAMIN D3 

1 ADAGBAN (1 tabletta):

  • 2000IU azaz 50 mcg D3-vitamin

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az immunrendszer normál működéséhez és az egészséges izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/hasznosulásához.
 

BioTechUSA VITAMINCSOMAG AKCIÓ - protein-vitamin.hu

Termék galéria

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2019 © Minden jog fenntartva

Impresszum
Telefon:+36204601816
E-mail: info@protein-vitamin.hu
Elérhetõségek