BioTechUSA » Beta Alanine - 300 g

Beta Alanine - 300 g

Beta Alanine - 300 g (btn-beta-alanine-300)
⇒ Tipp: Vásárolj 10.000 Ft-ért és a kiszállítás ingyenes!

100% tisztaságú, funkcionális β- aminosav por formában, a fáradságküszöb kitolására.


1 adagban (2 g):...

Eredeti ár:

4.990 Ft

Megtakarítás:

349 Ft

Akciós ár:

4.641 Ft
Kosárba buy

Termék ismertető

 Tipp: Vásárolj 10.000 Ft-ért és a kiszállítás ingyenes!


100% tisztaságú, funkcionális β- aminosav por formában, a fáradságküszöb kitolására.


1 adagban (2 g):

  • 2000 mg Beta-alanin


Az izmok megnövekedett karnozinszintje akár 20%-al is növelheti az izmok pufferkapacitását. Azzal, hogy megnöveljük a laktáz küszöböt, a β-Alanin szedése drámai mértékben kitolhatja a fáradtságérzet jelentkezését és az izombukást (3), valamint számottevően növeli az izmok teljesítőképességét.


A legújabb kutatások bizonyították, hogy a β-Alanin még hatásosabb, ha kreatin-monohidráttal együtt fogyasztják. (4) Egy kutatás kimutatta, hogy a β-Alanin és a kreatin-monohidrát szinergikusan erősíti egymás hatását, minek következtében az edzés közben kifejtett erő drámai növekedést mutat (5) a sovány izomtömeg és az erő növekedése, valamint a testzsír csökkenése nagyobb mértékű, mint a kreatin monohidrát egyedül történő szedése esetében. (6)


A Beta Alanine az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
 

 

Felhasználási javaslat: Keverjen el 2 g (fél adagolókanál = fél evőkanál) port 400 ml vízzel, vagy üdítővel. Fogyasszon naponta 2 adagot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!


Kiszerelés: 300 g (150 adag)

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Akik a ritkán előforduló genetikai rendellenességben, a hyper beta-alaninaemia-ban szenvednek, ne szedjenek β-Alanint. Nagy dózisban előfordulhat enyhe bőrpír kialakulása. Ez ártalmatlan, és a dózis csökkentésével el is múlik.

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján.

Tárolás: Szorosan lezárva, 5-25°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó

Referenciák:

3. Tallon MJ, Harris RC, Boobis L, Fallowfield J, Wise JA. The carnosine content of vastus lateralis is elevated in resistance trained bodybuilders. Journal of Strength & Conditioning Research, 19: 725-729, 2005.

4. Zoeller RF, Stout JR, O'kroy JA, Torok DJ, Mielke M. Effects of 28 days of beta-alanine and creatine monohydrate supplementation on aerobic power, ventilatory and lactate thresholds, and time to exhaustion. Amino Acids. 2006 Sep 5.

5. Harris, R. FASEB. Effect of Combined Beta-Alanine and Creatine Monohydrate Supplementation on Exercise Performance

6. Hoffman J, Stout JR, et al. Effect of creatine and ß-Alanine supplementation on performance and endocrine responses in strength/power athletes. In Press. International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism (2006).


Beta Alanine - BioTechUSA protein-vitamin.hu

Termék galéria

Kapcsolódó termékek

  • Beta Alanine -...
    Beta Alanine - 120 kapszula
Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva