Cikkek

Fogyókúrás termékeinkkel és zsírégetőinkkel hatékonyabb eredményt érhetsz el!

Sokan szeretnék formába hozni magukat a nyárra, ezért kihasználják a tavaszi időszakot egy intenzív fogyókúrával. Ilyenkor az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás mellett előtérbe kerülnek a fogyókúrás termékek és zsírégetők is. Nem véletlenül, ugyanis ezek a termékek – köszönhetően az összetevőiknek – segítenek elérni a kitűzött célokat.

Milyen vitaminokra van szüksége egy sportolónak?

vitaminokA rendszeres sportolók szervezete nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint azoknak, akik nem húznak edzőruhát hetente többször. A testük több energiát használ fel, az ideális teljesítmény fenntartásához szükségük van változatos étrendre és vitaminokat is rendszeresen kell bevinniük. A kis mértékű vitaminhiány is azonnal képes visszavetni egy sportoló teljesítményét, mert hatással van a koncentráló képességükre.

Milyen vitaminokra van szüksége egy sportolónak napi szinten ahhoz, hogy tartani tudja az edzéstervét? Elsősorban a B vitamin fontos, ami a sejtek megújulásáért felel, az immunrendszer védelmét pedig C vitaminnal lehet fenntartani. Ezen kívül az A és az E vitaminok bevitele is elengedhetetlen, magnézium, kalcium, vas és cink pótlásával kiegészítve. Mindezek a vitaminok és ásványi anyagok gondoskodnak a betegségek elleni védelemről, az izomgörcsök kivédéséről, a gyors regenerálódásról is.

Webáruházunkból megvásárolhatod az edzéshez elengedhetetlen vitaminokat és táplálékkiegészítőket, hogy hosszú távon eredményesen edzhess! Ha kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken!

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2019 © Minden jog fenntartva

Impresszum