Cikkek » Milyen vitaminokra van szüksége egy sportolónak? » Amit a teljesítményfokozókról tudni érdemes

Cikkek

Amit a teljesítményfokozókról tudni érdemes

teljesítményfokozók Hogyha rendszeresen sportolsz, bizonyára benned is felmerült már a kérdés, hogy mivel tudnád a teljesítményedet növelni. Erre többféle lehetőséged van.

Sokan a szénhidrátra és a koffeinre esküsznek, de létezik energetizálás ezek nélkül is! Ha kerülnéd a stimulánsokat, arra is van megoldás, például az L-arginin, vagy az L-karnitin. Most ez utóbbit mutatnánk be.

A teljesítményfokozók közül az L-karnitin azért kiemelkedő, mert segít csökkenteni, illetve megelőzni az izomsérüléseket, valamint gyorsítja az edzés utáni regenerálódást. Fogyasztásával észrevehetően többet lehet teljesíteni, mert sokkal később lépnek fel a fáradtság tünetei is. Növeli az állóképességet és egyenletesebbé varázsolja a teljesítményt, illetve gátolja az izomláz kialakulását.

Az L-karnitin ugyanakkor nem csak teljesítményfokozó, hiszen segít megszabadulni a felesleges zsíroktól, valamint elősegíti a szívizmok erősítését és a máj méregtelenítését. Fogyasztását ajánljuk hobbi- és versenyszinten sportolók részére is!

Amennyiben szeretnél többet tudni a teljesítményfokozókról, bátran keress fel minket! Próbáld ki az L-karnitint, biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel vele!

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2020 © Minden jog fenntartva

Impresszum
Telefon:+36204601816
E-mail: info@protein-vitamin.hu
Elérhetõségek