Cikkek » Milyen vitaminokra van szüksége egy sportolónak? » Válaszd a BioTechUSA fehérjét!

Cikkek

Válaszd a BioTechUSA fehérjét!

BioTechUSA fehérjeMindenki tudja, hogy a fehérjék fontos szerepet játszanak szervezetünkben. Azzal azonban már jóval kevesebben vannak tisztában, hogy pontosan miért is van rájuk szükségünk, és, hogy hogyan érdemes őket bevinni. Az egyik leghatékonyabb módszer, ha a BioTechUSA fehérjét választod, de egy picit kanyarodjunk vissza az elejére, és nézzük meg, hogy miért is van erre szükség!

A fehérje részt vesz minden sejtszintű folyamatban, a napi energiaszükséglet mintegy 20-30%-át érdemes ebből fedeznünk. Aminosavak alkotják, melyekből nagyon sokféle létezik, ám számunkra csak 22-féle a hasznos, amelyből 9 az esszenciális, azaz olyan típus, amit a szervezet nem tud előállítani. A BioTechUSA fehérje mindegyiket tartalmazza, amely az ember számára szükséges. A tápanyag részt vesz a szövetek felépítésében, ezért igénylik nagyobb mennyiségben a sportolók, de a gyerekeknek és a várandós kismamáknak is több kell belőle, mint egy átlagos felnőttnek.

És, hogy mennyi BioTechUSA fehérjére van szüksége egy embernek? Ezt nagyban befolyásolja a testalkat és az életvitel. A mozgásszegény életmódot folytatóknak kevesebbre, míg az aktívan sportolóknak vagy fogyókúrázóknak többre. Egy átlagos életmódú, 60 kg-os embernek körülbelül 60 gramm fehérjére van szüksége naponta, míg egy jelentős erőt igénylő sportot űzőnek ennek akár a kétszeresére is szüksége lehet. Fehérjét sok élelmiszer tartalmaz, például a tojás, a túró, a szárnyasok és a tengeri élőlények. azonban élelmiszerrel főként az átlagos szükséglet kielégíthető, ezért aktív életmód esetén – a megfelelő étrend mellett – ajánlott valamilyen étrendkiegészítő, például a BioTechUSA fehérje fogyasztása is. Fontos, hogy nem szabad túlzásba esni sem, mert ez hosszú távon nagyon megterheli a szervezetet, és a következmény kiszáradás, fáradtság, súlyosabb esetben májelégtelenség is lehet.

Aktív sportolóként olyan terméket keresel, ami igazán hatékony? Válaszd a BioTechUSA fehérjét, amivel garantáltan elégedett leszel! Ha kérdésed van a BioTechUSA fehérjével kapcsolatban vagy a rendeléssel kapcsolatban, bátran keress fel minket megadott elérhetőségeink bármelyikén! Tapasztalt kollégáink szívesen segítenek mindenben!

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2020 © Minden jog fenntartva

Impresszum
Telefon:+36204601816
E-mail: info@protein-vitamin.hu
Elérhetõségek