Cikkcsoport leírások » Fogyókúrás termékek » Fogyókúrás termékek

Cikkcsoport leírások

Fogyókúrás termékek

Fogyókúrás termékek!

Étkezés-helyettesítők (Ultra Loss): Az étkezéshelyettesítők előre csomagolt élelmiszerek, melyek a legmagasabb biológiai értékű források precíz kombinációját tartalmazzák. Helyettesíthetik napi egy, vagy akár több étkezésünket, melynek segítségével kiválóan kontrollálható az energia- és tápanyagbevitel, akár zsírvesztés, akár izomépítés a célunk. Egy kiválóan összeállított gyors-étkezés lehetőségét kínálják, magas fehérje-, és alacsony zsírtartalommal, vitaminok és ásványianyagok széles tárházával.


Rostkiegészítők (Eat Control):
Élelmi vagy diétás rostnak nevezzük azon növényi összetevőket, amelyeket az emberi szervezet emésztőenzimei nem képesek felszívódásra alkalmas kisebb egységekre bontani. A rostkiegészítők segítségével gondoskodhatunk a szervezetünk egészséges működéséhez nélkülözhetetlen rostanyagok beviteléről. Így csökkenthető a bélrendszer daganatos megbetegedéseinek kockázata, kezelhető a székrekedés, csökkenthető a koleszterinszint és javítható a szervezet általános egészségi állapota.


Konjugált-linolsav (CLA):
A konjugált linolsav kiegészítők a zsírégetés és testsúlyszabályozás területén kifejtett hatásuk nyomán kerültek a figyelem középpontjába. A kapcsolódó kutatások adatai szerint a CLA kiegészítés csökkenti a testzsírt, miközben növeli a száraz izomtömeget. Ami pedig különösen érdekessé teszi, hogy nem csupán a zsírsejtek méretét, de azok számát is csökkenti.BioTechUSA - Fogyókúrás termékek - protein-vitamin team

2012.09.05.

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva