Cikkcsoport leírások » Ízületjavítók » Ízületjavítók

Cikkcsoport leírások

Ízületjavítók

Az ízületeink egészségének fenntartása nem csak a sportolók számára fontos, hanem mindenki számára, aki hosszasan szeretné aktív életmódját fenntartani, ízületi panaszok nélkül. Az időskori ízületi panaszok kezelésére is ajánlott termékek.

Ha intenzív súlyzós edzéseket végzünk, vagy bármilyen más sporttevékenységet űzünk, ízületeink fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Ez a fokozott stressz a kellő körültekintés hiányában az ízület degenerációjához, kopásához vezethet.
Az ízületvédők-, és regenerálók e fokozott megterhelést segítenek tolerálni és kompenzálni, megőrizve ízületeink egészségét, illetve gyorsítják a már sérült ízületek gyógyulását.Leggyakoribb hatóanyagok:


MSM (metil-szulfonil metán):

Az MSM gyulladáscsökkentő hatása segíti a gyorsabb regenerálódást és az ízületek egészségét is megőrzi. Ízületvédők gyakori elemeként az MSM enyhíti az izomfájdalmakat és görcsöket, csakúgy, mint az ízületi fájdalmakat és a gyulladást.


Glükozamin-szulfát:

Segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését. A glükózamin szerepet játszik a szervezet ízületeiben lévő porc szerkezetének és funkciójának fenntartásában, segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.


Kondroitin-szulfát:

A kondroitin szulfát segíthet a gyorsabb regenerálódásban azzal, hogy vizet és tápanyagokat juttat a károsodott területre – lehetővé téve ezzel, hogy erősebbek és rugalmasabbak legyenek a kötőszövetek. Ezért aztán a kondroitin kifejezetten előnyös a sportolók és aktív életmódot élők számáraBioTechUSA - Ízületjavítók - protein-vitamin.hu

2012.09.05.

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva