Duplázz és spórolj » BioTechUSA » 2 db Carni Elite 120 kapszulás (240 kapszula)

2 db Carni Elite 120 kapszulás (240 kapszula)

2 db Carni Elite 120 kapszulás (240 kapszula) (btn-carni-elite-240)

9 aktív hatóanyagot tartalmazó, mega dózisú, komplex karnitin formula. Zsíranyagcserét fokozó kombináció, stimulánsok nélkül.


Pusztítsd a zsírt!

A zsír az ellenségünk, a zsír a bar&aa...

Eredeti ár:

14.980 Ft

Megtakarítás:

2.250 Ft

Akciós ár:

12.730 Ft
Kosárba buy

Termék ismertető

9 aktív hatóanyagot tartalmazó, mega dózisú, komplex karnitin formula. Zsíranyagcserét fokozó kombináció, stimulánsok nélkül.


Pusztítsd a zsírt!

A zsír az ellenségünk, a zsír a barátunk. Nem szállsz bele a vitákba, mert a tökéletes test a célod, amelyen minden izmod a maga tökéletességében látható. Te nem tréfálkozol azzal, hogy zsírral véded a kockahasad. Kidolgozott izmok, teljes dicsőségükben. Egy profi nem éri be ettől kevesebbel.


1 adagban (3 kapszula):

  • 1500 mg L-karnitin komplex (600 mg L-karnitin, 300 mg L-karnitin-hidroklorid, 300 mg L-karnitin L-tartarát, 300 mg acetil L-karnitin)
  • 1200 mg CLA
  • 375 mg HCA-kalcium
  • 35,1 mg cink-klorid (ebből 9 mg cink)
  • 1,5 mg B5-vitamin
  • 15 mg niacin


A Carni Elite stimulánsok alkalmazása nélkül segít hozzá a testalkat minőségi átalakulásához, cink, B5 vitamin összetevőinek köszönhetően. Két oldalról csökkenti a testzsír arányát a cink és a niacin segítségével a testtömegben. Egyrészt a csökkent zsírfelvételen és zsírsavvá alakulás folyamatával, másrészt a fokozott zsírbontáson keresztül. Utóbbival az izmok testedzés alatti fokozott energiaigényét is ki tudja elégíteni.
 

  • A niacin és a pantoténsav (B5-vitamin) részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
  • A cink részt vesz a zsírsavak normál anyagcseréjében.
  • A niacin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, míg a pantoténsav (B5-vitamin) hozzájárul a normál mentális teljesítményhez.
  • Energia és fokozott koncentráció az edzésekhez, stimuláns mentes összetétellel.


Az új Elite széria termékei, mint a Carni Elite az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.


Szedési javaslat: 3 kapszula naponta, edzésnapokon edzés előtt 15 perccel.


Kiszerelés: 120 megadózisú kapszula (40 adag)


Carni Elite - BioTechUSA protein-vitamin.hu

Termék galéria

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva