Fodor Csilla - Személyi edző, Fitness modell

Fodor Csilla Fodor Csilla Fodor Csilla


Tudj meg többet Fodor Csilláról:


Mesélj egy kicsit magadról!

1975. június 10-én születtem Budapesten. 18 éves koromban lementem egy belvárosi edzőterembe, ahol az aerobic-kal ismerkedtem meg legelőször. Nagyon megtetszett, és nem sokkal később már edzőként dolgoztam. Eközben többen felfigyeltek rám és tanácsolták, hogy induljak el fitness forma versenyeken. Ezt meg is fogadtam és elindultam ezen az úton. Jöttek a kemény súlyzós edzések, diéták és végül 2001-ben elindultam életem első fitness forma versenyén, amit meg is nyertem. Ettől nagy önbizalmat kaptam és a folytatás mellett döntöttem.
Eleinte Klink Zoltánnál, a Trend Gym színeiben indultam, majd később Tóth Zoltánnal (Tozo) hozott össze a sors, aki edzőm, és a magánéletben is társam lett. Tozóval egymást ösztönözve indultunk el versenyről-versenyre, még páros testépítésben is.
Kapcsolatunk aztán véget ért és ezzel egy időben a versenyzést is abbahagytam.
 


Mi motivál téged az edzéseken?


2011-ben újra elindultam egy versenyen, elsősorban azért, mert kíváncsi voltam, hogy 8 év kihagyás és a kislányom születése után mit tudnék kihozni magamból. Úgy érzem a felkészülésem sikeres volt, 2. helyezést értem el a versenyen, ennek ellenére a versenyzést abbahagyom és minden időmet a családomra és persze a munkámra összpontosítom.


Mesélj az edzéseidről, hogy telnek és milyen gyakorlatokat végzel?

Heti hatszor edzek. Ebből öt súlyzós edzés, ami után még aerob munkát is végzek, plusz van egy nap, amikor „csak” gyalogolok hegymenetben egy órát. Kedvenc gyakorlatom a kitörés, és a merev lábú felhúzás.


Kik motiválnak a magánéletben, illetve az edzéseken?

Magamat motiválom és remélem, hogy én motiválok mást. :)


Milyen eredményeket értél el és ezek közül melyikre vagy a legbüszkébb?

Több versenyen is a dobogó legfelsőbb fokán állhattam, a legbüszkébb mégis az utolsó versenyemre vagyok, mert 8 év kihagyás után is dobogós helyezést sikerült elérnem.


Milyen táplálék-kiegészítőket használsz a teljesítményed növeléséhez?

A BioTechUSA L-Glutamin-ját használom egy kis BCAA-val megtámogatva. Edzések előtt L-Carnitine-t iszok, abból is a 2000mg-os liquide formát. Edzések után pedig a Protein Fuel-t iszom, mert nem szeretem a turmixokat, viszont fehérjére nagy szükség van ilyenkor. Ezen kívül 1000 mg-os C Vitamint, illetve kalciumot szedek, a hajam és a bőröm ápolásában pedig a Women’s Hair Skin and Nails vált be.


Mik a céljaid a jövőre nézve ebben a sportban?

Versenyezni már nem szeretnék, inkább csak a személyi edzésekkel foglalkoznék a jövőben. Különböző reklámfotózáson szívesen részt veszek, mint pl. legutóbb a ti fotózásotok, de a legfontosabb most már a család.

Riport: 2012.02.

 

 

 

 

Fodor Csilla -
BioTechUSA protein-vitamin.hu

2011.06.18.

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva