Tough Warrior - street workout


Ismerd meg a Tough Warrior street workout csapatot.


A Tough Warrior Egy dinamikusan fejlődő Street Workout csapat, akik egymást segítve haladunk mind az egyéni, mind a csapat célok felé. A csapatot 2013 augusztusában alapítottam meg, akkor kezdődtek igazából a fiatalok, és persze a felnőttek motiválása, hiszen mindig is ez volt a célom, hogy minél több embert a környezetemben az egészségesebb élet felé vigyek.
A Street Workout edzések, és a helyes táplálkozás már egy hónap elteltével iszonyú pozitív változásban részesíti mind külsőleg, mind belsőleg az embereket, plusz ami nagyon fontos, hogy barátságok születnek.


A Street Workout igazából torna, és olyan szintre lehet vele jutni, hogy nem csak a test formálását lehet tökélyre fejleszteni vele, hanem olyan látványos, akrobatikus gyakorlatokkal lehet színesíteni, hogy az emberek lélegzete el áll, amikor látják. Mellette hajlékonyságot, és egyensúlyt ad.
Saját súllyal végezzük alap esetben, de persze lehet plusz súlyokkal még fejleszteni. A gyakorlatok tárháza igazából kimeríthetetlen, csak a leg alapvetőbbeket említeném most, mint pl. húzódzkodás, tolódzkodás, fekvőtámasz, kézenállás, előre, hátra szaltó, guggolás, kitörés, felülés stb.  Heti rendszerességgel vannak edzések Budapesten, és Dunakeszin. Az edzéseken változó a létszám, 30-40 fő aktívan edz.


A mai fiataloknak azt üzenem, én aki már megélt 37 évet, és tudom, hogy a fiatalság nem jön vissza, hogy ne hagyd, hogy mások irányítsák az életedet. Sportolj Önmagadért, figyelj oda, hogy mit eszel, mindig legyen célod!

 

 
A fotókat az LNH Photo készítette.

A csapat tagjai: Csiszár Krisztina, Fritz Anita, Freyberger László, Görög Kovács, Gugi Ferenc, Horváth Gábor, Horváth Zsuzsa, Kissné Rajna Ildikó, Lukács Péter, Maruzs Laci, Molnár Zoltán, Nagy Szabolcs Csaba, Németh Norbert, Pataki Richárd, Peter Natalia, Sallai Molnárné Ágnes, Scheer Máték

Edző: Herda István


Tough Warrior
- BioTechUSA protein-vitamin.hu

Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva