PRE Workout (edzés előtti formulák) » BioTechUSA » Beta Alanine - 120 kapszula

Beta Alanine - 120 kapszula

Beta Alanine - 120 kapszula (btn-beta-alanine)

A Beta Alanine egy funkcionális β- aminosav kapszulázva, ami L-hisztidin-nel együtt segíti a karnozin (béta-alanil-l-hisztidin) termelését, aminek hatására a fáradságküszöb kitolható.


1 adagban (4 kapszula):


&nbs...

Eredeti ár:

3.990 Ft

Megtakarítás:

279 Ft

Akciós ár:

3.711 Ft 31 Ft / kapszula
Kosárba buy

Termék ismertető

A Beta Alanine egy funkcionális β- aminosav kapszulázva, ami L-hisztidin-nel együtt segíti a karnozin (béta-alanil-l-hisztidin) termelését, aminek hatására a fáradságküszöb kitolható.


1 adagban (4 kapszula):

 •   3600 mg β-Alanine


Az izmok megnövekedett karnozinszintje akár 20%-al is növelheti az izmok pufferkapacitását. Azzal, hogy megnöveljük a laktáz küszöböt, a β-Alanin szedése drámai mértékben kitolhatja a fáradtságérzet jelentkezését és az izombukást (3), valamint számottevően növeli az izmok teljesítőképességét.


A legújabb kutatások bizonyították, hogy a β-Alanin még hatásosabb, ha kreatin-monohidráttal együtt fogyasztják. (4) Egy kutatás kimutatta, hogy a β-Alanin és a kreatin-monohidrát szinergikusan erősíti egymás hatását, minek következtében az edzés közben kifejtett erő drámai növekedést mutat (5) a sovány izomtömeg és az erő növekedése, valamint a testzsír csökkenése nagyobb mértékű, mint a kreatin monohidrát egyedül történő szedése esetében. (6)


A Beta Alanine az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
 


A β-Alanin növeli az izmok karnozin koncentrációját. A karnozin egy dipeptid, tehát két összekapcsolódott aminosav, mely kritikus szerepet játszik a sportteljesítmény növelésében.
 

Átlagos tápérték
1 adag: 4 kapszula
A csomagolás 30 adagot tartalmaz
Megnevezés 100 g-ban 4 kapszulában *RDA%
Energia 1450 kJ (341 kcal) 54 kJ (13 kcal) 0,65%
Fehérje 85,29 g 3,6 g 7,2%
Zsír 0 g 0 g **
 Telített zsírsavak 0 g 0 g **
Szénhidrát 0 g 0 g **
 Ebből cukrok 0 g 0 g **
0 g 0 g **Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta 4 kapszulát (4 óránként 1 kapszula). Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


Kiszerelés: 120 kapszula (30 adag)

Összetevők: béta alanin (86%), kapszula héj (zselatin, tisztított víz, színezék: titán-dioxid), csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid).

Figyelmeztetés: A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! Akik a ritkán előforduló genetikai rendellenességben, a hyper beta-alaninaemia-ban szenvednek, ne szedjenek β-Alanint. Nagy dózisban előfordulhat enyhe bőrpír kialakulása. Ez ártalmatlan, és a dózis csökkentésével el is múlik.

Minőségét megőrzi (nap/hó/év): lásd a csomagolás alján.

Tárolás: Szorosan lezárva, 5-25°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó

Referenciák:

3. Tallon MJ, Harris RC, Boobis L, Fallowfield J, Wise JA. The carnosine content of vastus lateralis is elevated in resistance trained bodybuilders. Journal of Strength & Conditioning Research, 19: 725-729, 2005.

4. Zoeller RF, Stout JR, O'kroy JA, Torok DJ, Mielke M. Effects of 28 days of beta-alanine and creatine monohydrate supplementation on aerobic power, ventilatory and lactate thresholds, and time to exhaustion. Amino Acids. 2006 Sep 5.

5. Harris, R. FASEB. Effect of Combined Beta-Alanine and Creatine Monohydrate Supplementation on Exercise Performance

6. Hoffman J, Stout JR, et al. Effect of creatine and ß-Alanine supplementation on performance and endocrine responses in strength/power athletes. In Press. International Journal of Sports Nutrition and Exercise Metabolism (2006).


Beta Alanine - BioTechUSA protein-vitamin.hu

Termék galéria

Kapcsolódó termékek

 • AAKG 1000 100 ...
  AAKG 1000 100 tabletta
 • AAKG Shock Ext...
  AAKG Shock Extreme 1000 ml
 • AAKG Shock Ext...
  AAKG Shock Extreme 500 ml
 • Beta Alanine -...
  Beta Alanine - 300 g
 • NitroX Therapy...
  NitroX Therapy 340 g
 • NitroX Therapy...
  NitroX Therapy 680g
Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva