SuperNova 9,4 g

SuperNova 9,4 g (btn-supernova9)

13 aktív hatóanyagot tartalmazó, koncentrált edzés előtti por formula, szénhidrát nélkül!


1 adagban (9,4 g por):


1717 mg béta-alanin
2020 mg L-citrulin-malát
1717 mg L-arginin Hcl
1145 mg taurin
572 mg L-arginin-AKG
10 mg n...

Eredeti ár:

290 Ft

Megtakarítás:

20 Ft

Akciós ár:

270 Ft
Kosárba buy

Termék ismertető

13 aktív hatóanyagot tartalmazó, koncentrált edzés előtti por formula, szénhidrát nélkül!


1 adagban (9,4 g por):

 • 1717 mg béta-alanin
 • 2020 mg L-citrulin-malát
 • 1717 mg L-arginin Hcl
 • 1145 mg taurin
 • 572 mg L-arginin-AKG
 • 10 mg niacin
 • 790 mcg B6-vitamin
 • 5,72 mg cink
 • 1000 mg Pre-workout Creatine matrix (CreaBASE pufferált kreatin, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, mikronizált kreatin monohidrát)
 • 200 mg koffein


A Supernova aktív összetevői egytől egyig kozmikus energiát szabadítanak fel az edzés során, együtt pedig soha nem látott teljesítményre ösztönöznek. Szénhidrát nélkül. A termék B3-vitamin és a B6-vitamin tartalma hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Ezzel javítva az edzésteljesítményt és az állóképességet. A termék összetevői közül a B6-vitamin, részt vesz a normál fehérje-és szénhidrát anyagcserében is. A termékben található cink hozzájárul a zsírsavak normál anyagcseréjéhez és hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve a normál szellemi működés fenntartásához. A termék koffeintartalma hozzájárul az éberség növeléséhez.


A BioTechUSA Supernova termék legfontosabb hatóanyagai és azok jelentősége:


Kreatin

A kreatin a sejtek energiaháztartásának egyik kulcsmolekulája, L-aminosav prekurzorokból szintetizálódó, magas nitrogéntartalmú vegyület. A sejtek energiaigényes folyamataikhoz – mint a biokémiai folyamatokat, de az izomrostok összehúzódását végző kontraktilis fehérjék működését is – ATP-t, adenozin-trifoszfátot használnak „üzemanyagként”, amely üzemanyag azonban gyorsan elhasználódik. A kreatin szerepe és jelentősége abban rejlik, hogy az ATP = ADP + Pi reakciót a kreatin-foszfátból lehasadó foszfát táplálni képes. Vagyis azt mondhatjuk el, hogy a kreatin, ill. a kreatin-foszfát utánpótlást jelent az energiatermelésben, mivel hozzájárul az ATP gyors újdonképződéséhez.

Koffein

A kávéból, teából, energiaitalokból ismerős koffein enzimgátló hatása révén avatkozik a sejtek anyagcseréjébe és elnyújtva bizonyos hormonális és idegrendszeri hatásokat, fokozott éberséget és fizikai teljesítőképességet biztosít.

L-arginin

Az arginin nem esszenciális aminosav, vagyis az emberi szervezet képes magának megtermelni, de bizonyos állapotokban a szintézis nem fedezi az igényt és kívülről kell bejuttatni.

Béta-alanin

A béta-alanin egy különleges, a fehérjeépítő aminosavaktól kémiai szerkezetét tekintve eltérő aminosav, ami az esszenciális hisztidinnel kapcsolódva karnozinná alakul és szignifikáns mennyiségben halmozódik fel az izmokban.Ajánlott termékkombináció

A vágyott eredmény az intenzív edzésekkel és az új Supernova- val még hamarabb érhető el, ha kiegészítjük azt egy komplex multivitamin formulával, a Vitabolic- al, mely minden olyan szükséges mikrotápanyagot tartalmaz, ami egy sportoló számára elengedhetetlen. Annak érdekében, hogy izmaink bírják a terhelést az edzések során, indokolt egy anti-katabolikus kiegészítő is. Közismert, hogy a fehérje hozzájárul az izomtömeg megtartásához és növekedéséhez. A fehérje építőköveit, azaz az aminosavakat pedig nagy mennyiségben tartalmazza a BioTechUSA BCAA Flash terméke, mely a felszívódást segítő B6-vitaminnal kombinált formulájával kiváló társ az izommegtartásban és az izomtömeg növelésben.


Az új Supernova, az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

 

 


Felhasználási javaslat: 9,4 g (3 adagoló kanál) terméket keverjünk el 200 ml vízben, edzés előtt 15 perccel.

 

Ízek: barack, körte-alma, sárgadinnye

Kiszerelés: 282 g doboz, 9,4 g zacskó (1 adag)


BioTechUSA Supernova - protein-vitamin.hu

Termék galéria

Kapcsolódó termékek

 • Nitrox Therapy...
  Nitrox Therapy 17g
 • NitroX Therapy...
  NitroX Therapy 340 g
 • NitroX Therapy...
  NitroX Therapy 680g
 • SuperNova 282 ...
  SuperNova 282 g
Minden ami sport, minden ami táplálkozás
2018 © Minden jog fenntartva